Нова компания

Нова компания

Нова компания се присъединява към групата Pureco. На ниво група компании вярваме в постоянното развитие и непрекъснато търсим иновативни, революционни продукти, технологии и решения, които са адаптирани към предизвикателствата и нуждите на местното и международното управление на водите. Ролята на здравословната и чиста вода става все по-важна днес. В световен мащаб около 750 милиона души живеят без безопасна вода, а 2,5 милиарда нямат канализация.  

Ние вярваме, че с нашия професионален опит и ангажирано отношение тези тревожни цифри могат да бъдат намалени. Целта ни е да разширим продуктовата си гама в областта на пречистването на питейна вода. Новосъздадената компания има дългогодишна практика в отстраняването на арсен и в разработването и производството на прости комплексни системи за пречистване на вода. С придобиването на мажоритарния дял в PURASET Ltd. ние навлязохме на пазара с нов тласък и с производството и дистрибуцията на регенерируеми адсорбционни материали отстраняваме от водата арсен, флуор, бор, йод, желязо, манган, амоняк и натрий. Като насипен филтърен материал това е отлично решение за водоснабдителните предприятия и компаниите за водни технологии. Ние уважаваме нашите води, познаваме пазарите и сме наясно с факта, че значителна част от развиващите се страни живеят в малки населени места със силно замърсена питейна вода, идваща от кладенци. За тях кладенец за отстраняване на арсен (PuraWell), вграден в края на водопровода, е голяма промяна. Чрез интегриране на адсорбенти в комплексни пречиствателни станции ние предлагаме здравословна вода за малки населени места (от 6-10 м3/ден). Освен това с PuraSYS услугите за пиене, напояване и поливане стават цялостни.

 Продуктите на PURASET се произвеждат в нашата фабрика в Jászfényszaru. Кликнете върху връзката, за да направите виртуална обиколка:

Горди сме, че можем да допринесем за намаляване на броя на хората без безопасна вода по света чрез нашите разширени